isivio

wordpress supportaftale

lad os stå for vedligeholdelse af din hjemmeside

når vi har designet din wordpress hjemmeside, er den 100% din. der er ingen binding eller ekstra omkostninger.

du har i stedet mulighed for at indgå en wordpress supportaftale med os. med sådan en aftale står vi for din hjemmesides vedligeholdelse og sørger for, at den fungerer.

en supportaftale sørger for, at du trygt kan fokusere på din virksomheds kerneforretning. du skal altså ikke tænke over opdateringer eller sikkerhed i forbindelse med din nye hjemmeside.

isivio wordpress support aftale. hjemmeside vedligeholdelse

vi står for det tekniske, så du kan drive din virksomhed

du ved sikkert, at wordpress hjemmesider skal holdes opdaterede.

wordpress kommer løbende med ændringer og tilføjelser, og det kan nogle gange resultere i, at et plugin for eksempel ikke længere fungerer som det burde.

for mange kan det være en stor udfordring, når deres hjemmeside ikke længere virker som den skal. du kan miste konverteringer eller salg, og give dine brugere en dårlig oplevelse med din hjemmeside.

med en supportaftale hos os behøver du ikke at tænke på for eksempel backups af din hjemmeside eller tage stilling til opdateringer af de forskellige plugins og funktioner.

på den måde kan du fokusere på det du kan bedst og helst vil bruge din tid på – at drive din virksomhed. vi sørger for, at din hjemmeside holdes opdateret og at den fungerer som den skal.

det koster vores supportaftale

med en wordpress supportaftale hos os slipper du for at skulle beskæftige dig med alt backend-relateret på din hjemmeside.

vi tager backups for dig, fikser hurtigt og effektivt mindre supportopgaver og tilføjer eller ændrer gerne indhold på din hjemmeside. [1]

der er ingen binding på vores supportaftale. du modtager en faktura ved hver påbegyndt måned og vælger selv, om du vil fortsætte din wordpress supportaftale hos os. 

wordpress supportaftale

vi yder hurtig support og sørger for, at din hjemmeside fungerer optimalt og sikkert

dkk 350 / måned
  • vedligeholdelse af wordpress og plugins
  • løbende backup af hjemmesiden
  • antispam
  • svar på spørgsmål via mail og telefon
  • små tilføjelser / ændringer på hjemmesiden
  • ingen binding

[ 1 ] små tilføjelser eller ændringer dækker for eksempel over udskiftning af billeder eller ændring / tilføjelse af tekst, hvor vi regner med en maksimal arbejdstid på 30min. hvis omfanget af arbejdet bliver vurderet mere end 30 minutter, beregner vi en fast timepris på 650 dkk / time. uanset om vi skifter et billede eller tilføjer og ændrer tekst, så tager vi højde for seo.